Skip to content Skip to footer

Από τον εφιάλτη στο πιο μαγικό όνειρο…

Το άλυτο πρόβλημα μου; Σύνδρομο ‘Ασερμαν, κατεστραμμένη μήτρα μετά από αποξέσεις που αναγκάστηκα να κάνω 20 μέρες μετά τον πρώτο μου τοκετό λόγω λάθους του γιατρού και έμεινα στην εντατική μια εβδομάδα. Το αποτέλεσμα; Πήγα για υπέρηχο στον γιατρό που με ξεγέννησε και μου είπε να μην ανησυχώ. Μετά από έναν χρόνο χωρίς περίοδο έκανα υστεροσκόπηση σε άλλον γιατρό που μου είχαν συστήσει ως “ειδικό” για να δούμε τι συμβαίνει. Το αποτέλεσμα; “Κορίτσι μου, δεν μπορεί να γίνει τίποτα.. Η μήτρα σου έχει γίνει μια μάζα και δεν μπορώ καν να πλησιάσω στο σημείο από τις συμφύσεις. Δυστυχώς, εμμηνόπαυση και αν θες δεύτερο παιδάκι μόνο με παρένθετη μητέρα”. Απελπισία μόνο!!

Μετά από λίγες μέρες που ξεπέρασα το σοκ είπα πως θα το ψάξω όσο μπορούσα και μετά από αρκετές επισκέψεις σε γιατρούς, η καλή μου τύχη με οδήγησε τελικά στον καλύτερο άνθρωπο – γιατρό που έχω γνωρίσει. Με “πήρε από το χέρι” και μαζί παλέψαμε. Τον πίστεψα και με δικαίωσε!

Ήταν ο μόνος που μου είπε «ναι μπορώ να το κάνω, μπορώ να σε βοηθήσω»! Μου άνοιξε έναν δρόμο με ελπίδα, φως και μέλλον! Όχι μόνο μου επανάφερε την περίοδο αλλά ελπίζαμε για παιδάκι. Και όλα αυτά σας τα γράφω σήμερα που έχω στην αγκαλιά μου το δεύτερο μου θαυματάκι!! Απίστευτο και όμως αληθινό, η ιστορία λοιπόν τελειώνει με ένα ευτυχισμένο τέλος χάριν στον Κ. Σφακιανουδη!!

Ποτέ μην το βάζετε κάτω! Παλέψτε για το όνειρο σας!

Με σεβασμό και εκτίμηση σε όλη την ομάδα και πάνω από όλα στον ΓΙΑΤΡΟ μου,

Γιώργος, Νάντια, Ιφιγένεια και Μπέμπα!