Skip to content Skip to footer

…νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη απέναντι στον Κωνσταντίνο Σφακιανούδη γιατί δεν κατέφυγε στο προφανές

Πήγα σε τρεις διαφορετικούς γιατρούς. Μου άλλαζαν τα πρωτόκολλα, μου έδιναν τα καλύτερα φάρμακα ωστόσο η χοριακή παρέμενε σχεδόν μηδενική! Πίστευαν ότι τα ωάρια μου ήταν προβληματικά και προωθούσαν την επιλογή δανεικών ωαρίων. Ωστόσο ποτέ δεν πίστεψα ότι αυτό ήταν το πρόβλημα!!

Ο Κωσταντίνος Σφακιανούδης ήθελε να εξετάσουμε τη μήτρα κάνοντας βιοψία κι όχι απλά μια Υστεροσκόπηση (είχα κάνει στο παρελθόν κι ήταν καθαρή). Η βιοψία έδειξε ότι υπάρχει λοίμωξη!!!Από τον Ιούνιο2017 έως τον Δεκέμβριο2017 έπερνα ένα κοκτέιλ αντιβιώσεων από το στόμα σε συνδυασμό με εγχύσεις αντιβιοτικού ενδομητρίως. Το Φεβρουάριοτου 2018 έκανα την τελευταία προσπάθεια. Σήμερα έχω ένα κοριτσάκι δεκατεσσάρων μηνών και νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη απέναντι στον Κωνσταντίνο Σφακιανούδη γιατί δεν κατέφυγε στο προφανές, δηλ. προβληματικά ωάρια, αλλά έψαξε πιο πέρα και δεν είχε άδικο!!

Εύχομαι ολόψυχα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες να έχουν υπομονή, επιμονή, πίστη ότι όλα θα πάνε κατ’ ευχήν και σύντομα να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το αγγελούδι τους!!!!