Skip to content Skip to footer

Μα ποσες εγκυμονουσες χωραει αυτο το ιατρειο;

Θα φανει κοινοτυπο αυτο που θα πω αλλα κοιταω την μπεμπουλα μου και πραγματικα δεν πιστευω οτι ειναι δικη μου. Κοιταω φωτογραφιες μου με φουσκωμενη κοιλια και παλι δεν πιστευω πως η κοιλια αυτη ηταν δικη μου.Δυστυχως το ορμονικο μου προφιλ δεν ταιριαζε με την ηλικια μου και ο προηγουμενος γιατρος μου δεν ηταν ιδιατερα αισιοδοξος με την περιπτωση μου και μου προτεινε απευθειας δανεικα ωαρια.Εκανα μια ακαρπη προσπαθεια με φαρμακα αλλα δεν υπηρξε παραγωγη ωαριων. Του ζητησα παρακολουθηση φυσικων κυκλων αλλα δυστυχως η διαδικασια απαιτει πολλη υπομονη και απο την πλευρα του γιατρου.Δεν ειναι ολοι οι γιατροι προθυμοι να παρακολουθουν καθε μηνα την ωορρηξια και καποιες φορες διπλη ωορρηξια για εναμισι χρονο. Γιατι τοσο μου πηρε να μεινω εγκυος…..19 ωοληψιες …..Υπηρξαν κυκλοι με αδειο ωοθηλακιο, με ωαριο που δεν γονιμοποιουνταν, με εμβρυα που δεν εξελισσοταν και δεν καταφερναν να επιβιωσουν και να γινουν βλαστοκυστες. Ο κ.Σφακιανουδης ομως παντα αισιοδοξος και υπομονετικος οτι ο “καλος” κυκλος θα ερθει.Μετα απο καποιους μηνες ακαρπων προσπαθειων μου προτεινε μια νεα μεθοδο που εφαρμοζε σε περιπτωσεις σαν την δικη μου την PRP -μεθοδο αναζωογονησης ωοθηκων. Αυτο ηταν ….ειχα πληρη εμπιστοσυνη στον γιατρο οτι θα εκανε το καλυτερο για μενα και δεν με απογοητευσε. Απο τον πρωτο κυκλο της εφαρμογης ειδαμε αποτελεσμα και ξεκινησε η συλλογη των πολυποθητων εμβρυων.

Θελω να ευχαριστησω απο καρδιας τον κ.Σφακανιουδη για το υπεροχο δωρο που χαρισε στην οικογενεια μου γιατι χωρις αυτον δεν θα ειχα μωρο στη αγακαλια τωρα. Ευχαριστω για την υπομονη σας και την πιστη σας οτι εστω και ενα καλο ωαριο θα μου φερει ενα μωρο, μιας και ουτε εγω δεν πιστευα στον εαυτο μου.

Ευχαριστω ολη την ομαδα του ιατρειου για την βοηθεια τους σε ολη την δυσκολη περιοδο της προσπαθειας αλλα κ των ευχαριστων 9 μηνων της γλυκιας αναμονης και ιδιαιτερα την κα Μπικου Διονυσια για τον ομορφο τοκετο. Δεν θα ηταν υπερβολη να πω οτι μαζι με τον κ. Σφακιανουδη και την Διονυσια δεν καταλαβα ποτε γεννησα.Ευχομαι να υπαρξει και επομενος τοκετος με τους ιδιους ανθρωπους διπλα μου.

Νικη