Skip to content Skip to footer

Ο Θεός του εχει δωσει το μεγαλύτερο χάρισμα, μπορει να σας κανει ευτυχισμενους….

Μια μερα εκει που συζητούσαμε με κάτι φίλους αναφέρθηκε το όνομα του κ.Σφακιανούδη!!!!!ακουσαμε πολυ καλα λόγια και ετσι αποφασίσαμε να κάνουμε μια τελευταία επίσκεψη σε αυτόν τον γιατρο.

Αμέσως νιώσαμε οτι ειχε κάτι διαφορετικό να μας πει.

Αφού μας εξέτασε ειπε τα μεγάλα λόγια που δεν θα ξεχάσω ποτε στη ζωη μου:<<έχετε 50% πιθανότητες να κάνετε δικά σας παιδάκια>>

Φαντάζεστε την Χαρα μας!!!

Και βέβαια πήραμε προφανώς την σωστή απόφαση!!

Ξεκινήσαμε αμέσως διαδικασία για εξωσωματικη αφού βέβαια κάναμε τις απαραίτητες εξετάσεις.

Η αγωνία μας ηταν μεγάλη αλλα αυτός ο άνθρωπος ειναι τόσο ήρεμος, τόσο σίγουρος που με εναν μαγικό τροπο κατάφερνε πάντα να μας κανει να νιώθουμε οτι ολα θα πανε καλα.

Το δίλημμα που είχαμε ηταν μεγάλο,επρεπε να πάρουμε μια απόφαση: αν δεν βρίσκαμε σπερματοζωαρια θα επρεπε να πάρουμε απο δότη ή θα υιοθετουσαμε.

Οταν μπήκαμε στο χειρουργείο,εγω σε αλλο κ ο άντρας μου σε αλλο, η αγωνία μας ειχε φάει!ο γιατρός ομως ειχε μια σιγουριά που μας ανέβαζε το ηθικό!!!

Το απίστευτο ειναι οτι τελικα πήρε την απόφαση να κανει αυτος την επέμβαση στον άντρα μου για να ειναι σίγουρος οτι θα γίνει το καλύτερο δυνατό!!

Η αναμονή για τα αποτελέσματα ηταν ατέλειωτη παρόλο που τα μάθαμε την ίδια ωρα.

Οταν μπήκε ο Κώστας στο δωματιο τα ματιά του ηταν δακρυσμένα,παγωσαμε!!!και μας λέει τα μαγικα λογια<<βρήκαμε!! >>Ακομα το θυμάμαι και κλαίω!δεν μπορω καν να περιγράψω τα συναισθήματα μας!!!! (Το καταλαβαινετε;;εκλαιγε με την χαρα μας όπως και εμείς!!!) Μετα απο δυο μερες καναμε την εμβρυομεταφορά.

Ο Κώστας ηταν σίγουρος για τα θετικά αποτελέσματα και αυτο με εκανε να νιώθω και εγω σίγουρη!!

Για να γράφω λοιπόν σε αυτη την σελίδα καταλαβαίνετε οτι τελικα βγήκε αληθινός!

Και οχι μονο αποκτήσαμε ενα παιδι αλλα δυο!!!!τωρα χαιρόμαστε τα δυο αγοράκια μας.

Δεν θα ξεχάσω ποτε το ποσο καλός και υπομονετικός ηταν μαζι μου,ακομα και οταν τον πήρα 6 το πρωι για να του πω οτι ποναω!!οχι δεν μου φώναξε απλα μου ειπε με σιγουριά <<είσαι εγκυος  γι’αυτο πονας,αλλα έλα να σε δω για να μην έχεις άγχος>> και βέβαια ειχε για άλλη μια φορα δίκιο!

Με εκανε να νιώθω οτι η μόνη εγκυος που ασχολείται εκείνη την περίοδο ήμουν εγω,ενώ ήξερα και κάθε φορα αναρωτιομουν ποτε κοιμάται;;;;οτι εχει πολλές εγκύους που θέλουν την προσοχή του.

Αχχχ αυτο το λεύκωμα και ο φόβος της προεκλαμψιας!!!με έβαζε να κανω δυο φορες την εβδομαδα εξετάσεις,ολα τα σκεφτόταν! ολα τα υπολόγιζε! ολα τα μετρούσε!

Το μεγαλύτερο προσόν αυτού του γιατρού ειναι οτι ειναι άνθρωπος!!!αντιμετωπίζει την κάθε περίπτωση με σεβασμό και αγάπη.

Για την Σταυρουλα τι να πω;;;;

Οτι ηταν κάθε μερα στο μαιευτήριο;οτι κάθε μερα καθόταν δυο και τρεις ωρες για να μου δείξει τα βασικά;οτι κάθε μερα την έπαιρνα τηλεφωνο γεμάτη απορίες και άγχος και αφιέρωνε τον χρονο της σε εμένα εξηγώντας μου την κάθε λεπτομέρεια;τι απο ολα αυτα να αναλύσω;;;;

Αν κάποιος εχει αμφιβολίες για το αν αξίζει να δώσει στην ομάδα του κ.Σφακιανουδη μια ευκαιρία θα του έλεγα να μην το σκεφτεί καθόλου!

Ο Θεός του εχει δωσει το μεγαλύτερο χάρισμα,μπορει να σας κανει ευτυχισμενους.εχει βρει το καλύτερο team και δουλεύει ρολόι!

Ελπιζω με αυτο το κείμενο να βοηθήσαμε και εμείς με την σειρά μας καποια ζευγάρια που το εχουν ανάγκη.

Γιατρουλή!!!!!Σταυρουλά!!!!!

Σας αγαπάμε πολυ και θα είστε πάντα στην καρδιά μας και στις προσευχές μας!!!!

Με πολυ πολυ αγάπη και εκτίμηση

Θωμάς-Ιωάννα-Άγγελος-Φίλιππος