Skip to content Skip to footer

Κώστας Σφακιανούδης, απλά ένας υπέροχος άνθρωπος!!!!!!

Τελευταία, γιατί τελικά η εξήγηση που μας έδωσαν, όταν κάναμε την δεύτερη και πάλι αποτυχημένη μας προσπάθεια, ήταν πως ίσως να ανήκουμε στα άτυπα ζευγάρια, αυτά δηλαδή, που για έναν ανεξήγητο λόγο δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν μαζί.
Απογοητευμένοι, αποφασίσαμε πια οτι δεν πρόκειται να σπαταλήσουμε άλλο την ψυχική μας υγεία, στην προσπάθειά μας, να αποκτήσουμε παιδιά. Τότε ήταν που μια φίλη τα είχε καταφέρει με τον κύριο Σφακιανούδη, λύνοντας ένα πρόβλημα δεκαετίας. Εκείνη με έπεισε να τον δω, έστω και αν θα έκανα την τελευταία μου προσπάθεια.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ζεστασιά, με την οποία με αντιμετώπισε, από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας μας, την διάθεση του να ασχοληθεί με το θέμα μου και  την αφοπλιστικά ήρεμη φωνή του, που μου εξηγούσε το κάθε τι με λεπτομέρεια. Κάναμε καινούρια σαλπιγγογραφία, την οποία επέβλεψε ο ίδιος και το αποτέλεσμα ήταν  υδροσάλπιγγες. Μια σαλπιγγεκτομή ήταν η λύση στο πρόβλημά μου και αμέσως έμεινα έγκυος στα διδυμάκια μου.

Παρά τις απίστευτα πολλές υποχρεώσεις του, ήταν δίπλα μου και νιώθω ότι τα περάσαμε όλα μαζί, από την πρώτη στιγμή, ακόμη και αφού γεννήσαμε τα υπέροχα μωρά μας. Ένας άνθρωπος, που πραγματικά στάθηκε ανώτερος των περιστάσεων σε όλο αυτό, που πέρασα. Ούτε μια στιγμή δεν αμφέβαλλα για την επιλογή μου, να είναι ο γιατρός μου και ο άνθρωπος, που του εναποθέτω την ελπίδα και το όνειρό μου να γίνω μαμά.

Στον κύριο Σφακιανούδη οφείλουμε, το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μας και όπως του έχω ξαναπεί, αυτό που προσφέρει δεν έχει αντίτιμο, δεν θα μπορέσουμε να του το ξεπληρώσουμε, όμως θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μας και δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ, γιατί εκτός από ένας εκπληκτικός επιστήμονας και ένας εξαιρετικός γιατρός, είναι πάνω απ’όλα ένας υπέροχος άνθρωπος!!!!!!

Με αγάπη
Βικεντία